Hardhouten planken

Bekijk ons assortiment

Wilt u een blokhut op maat?

Stel je eigen blokhut samen via onze maatwerkpagina en ontvang een offerte

Speciaal voor u geselecteerd

HoutPlaza is de grootste leverancier van hardhouten planken van heel Nederland. WIj hebben een uitgebreide voorraad aan hardhouten planken tegen de best mogelijke prijzen! Ook is de snelle service en bezorging een groot pluspunt!

HoutPlaza is dan ook de grootste inkoper van hardhouten planken en hierdoor de goedkoopste leverancier van hardhouten planken. Hardhouten planken, gemaakt van loofbomen, zijn de meest duurzame en hardste planken die bestaan.

De hardhouten planken van HoutPlaza hebben allemaal duurzaamheidsklasse 1.Dat betekent dat onze planken allemaal minimaal een levensduur van 25 jaar hebben. U kunt deze hardhouten planken onder andere goed gebruiken voor uw terras of tuinpad. Voor het aanleggen van een terras is een solide basis van essentieel belang. Alleen met de juiste opzet kunt u optimaal van de levensduur van deze hardhouten planken genieten.

 - hardhouten-planken-van-hout-plaza-1.jpg

Twijfelt u of u de juiste opzet in gedachte heeft? Aarzel dan niet en vraag onze experts om hun mening! Hardhouten planken bestaan in verschillende soorten, maten, diktes en lengtes. Ook zijn er verschillende manieren van werken met speciale houtsoorten, waar onze hardhouten planken geen uitzondering op zijn.

Hardhouten planken van HoutPlaza

Hardhouten planken bevatten vrij veel vocht en daar dient u rekening mee te houden. Zo is het bijvoorbeeld niet verstandig om de hardhouten planken pal naast elkaar te plaatsen. De hardhouten planken zijn seizoensgebonden en zullen in de zomer krimpen en in de winter uitzetten door het vocht. Het is dan ook de bedoeling dat u wat ruimte reserveert tussen de planken.

HoutPlaza voelt zich milieuverantwoordelijk voor alle hardhouten planken en daarom is het voor ons belangrijk dat onze producten op een verantwoorde wijze gefabriceerd zijn. Onze hardhouten planken zijn voorzien van een FSC® certificaat. Dit betekent dat onze hardhouten planken ook afkomstig zijn uit duurzaam en verantwoord beheerde, natuurlijke omgevingen.

Het is ook goed om te weten dat de hardhouten planken een KOMO keurmerk hebben. Dit betekent dat onze producten officieel erkend zijn als duurzaam. Maakt u zich dan ook geen zorgen om schimmel en houtrot.

HoutPlaza heeft hardhouten planken in allerlei soorten en maten.

Bekijk nu onze hardhouten planken in de webshop, bijvoorbeeld de hardhouten beschoeiingmat of de hardhouten damwand. U kunt er zeker van zijn dat ze allemaal een minimale levensduur van 25 tot 30 jaar hebben.

De planken zijn niet alleen maar robuust en sterk, ze ogen ook mooi en warm in uw tuin. Uw tuin lijkt net een extra buitenkamer waar u heerlijk kunt genieten.

Hardhouten planken