Wilt u een blokhut op maat?

Stel je eigen blokhut samen via onze maatwerkpagina en ontvang een offerte

Speciaal voor u geselecteerd

Wij zijn hét adres voor uw maatwerk tuinhuis. Wij leveren al jaren uitstekend maatwerk, onze producten zijn van uitstekende kwaliteit en onze prijs is scherp. Verder is onze service goed. Wij zijn pas tevreden wanneer u dat bent!

Wanneer u voor een maatwerk tuinhuis kiest, kiest u voor optimaal gebruik.
U kunt het ontwerp zelf maken en wij zullen u helpen de ideeën uit te werken en te realiseren. Wij maken alleen gebruik van hoogwaardige materialen. Kortom, wij leveren u een topproduct.

Voor een maatwerk tuinhuis hoeft u niet verder te zoeken!

Kiest u voor een klassieke uitstraling of juist voor een modern ontwerp. Het is een kwestie van smaak. Uw maatwerk tuinhuis zal naadloos aansluiten bij uw behoefte en uw wensen.
Wilt u een groot tuinhuis om bijvoorbeeld te gebruiken als logeerruimte of juist een klein en intiem tuinhuisje om u in terug te trekken, om te onthaasten. Alles is mogelijk en wij kunnen u ook helpen het maatwerk tuinhuis aan te kleden met de juiste verlichting, zowel binnen als buiten, en goed hang- en sluitwerk te leveren. U bent er dan van verzekerd dat uw kostbare spullen veilig zijn opgeborgen.

Wij staan voor u klaar om u rond te leiden op ons enorme buitenterrein van ruim 4500 m2. Wij hebben een groot aantal opstellingen staan om u een indruk te geven van de mogelijkheden, materialen en kleurstellingen. Daarnaast hebben wij een showroom van ruim 600 m2 waar u naar hartenlust kunt shoppen om uw maatwerk tuinhuis helemaal naar uw zin te maken. Onze medewerkers zijn zeer professioneel met kennis van zaken en zij kunnen u helpen om de juiste beslissingen te nemen.
Kwaliteit en service staan hoog in het vaandel.

 - maatwerk-tuinhuis-helemaal-op-maat-voor-u.jpg

De plaats van uw maatwerk tuinhuis

U kunt uw tuinhuis zo plaatsen zodat het aansluit aan uw woning, maar natuurlijk kan het tuinhuis ook los in de tuin geplaatst worden. Bijvoorbeeld met een mooi terras rondom het tuinhuis, zodat u op die manier gebruik kunt maken van dat plekje waar u ’s ochtend vroeg al de eerste zonnestalen opvangt. Of u kunt het maatwerk tuinhuis voorzien van een veranda, zodat u op het warmst van de dag heerlijk in de schaduw kunt zitten, heerlijk te genieten van uw tuin en het buitenzijn.

De mogelijkheden zijn ongekend. Vakwerk ramen en deuren, zo geplaatst dat u er optimaal gemak van heeft. Wilt u veel lichtinval? Het is mogelijk om grote ramen in uw maatwerk tuinhuis te laten zetten. Ideaal wanneer u het tuinhuis wilt gebruiken als atelier of hobby ruimte en u veel buitenlicht wilt hebben. Dubbele openslaande deuren, zodat u uw schildersezel gemakkelijk buiten kan zetten wanneer het lekker weer is, of wanneer u de motor of fiets eenvoudig uit het tuinhuis kan rijden.

Bezoek ons in Lelystad of neem een kijkje in onze webwinkel. U kunt zo ideeën opdoen om uiteindelijk tot hét maatwerk tuinhuis te komen dat voldoet aan al uw wensen. Wij staan klaar om u te adviseren en verder te helpen.