HoutPlaza is een echt familiebedrijf

Wat in 2008 begon met het verkopen van blokhutten en tuinafscheidingen via Marktplaats.nl, groeide uit tot een prachtige vestiging in Lelystad met een showterrein van 4500 m2 en een nieuwe binnen showroom van 600 m2 met een geweldig assortiment producten voor het tuin- en buitenleven.

“Onze familie had destijds niet voorzien dat HoutPlaza in zo’n korte tijd zou uitgroeien tot het bedrijf wat het nu is. Mijn vader, moeder en ik zorgden samen met veel enthousiasme voor een enorme groei de afgelopen vijf jaar.

 - 10178078-656741324374904-1292180642657046468-n

Ondernemen zit ons in het bloed. We werken dag en nacht aan de kwaliteit en naamsbekendheid van HoutPlaza.nl. Achter deze groei zit een overtuigende gedachte: de insteek om de scherpste prijsgarantie te combineren met een uniek hoog serviceniveau voor onze branche, het betaalt zich inmiddels dubbel en dwars uit.

Iedereen die bij ons komt voelt zich welkom en op zijn gemak. Het assortiment bestaat inmiddels uit, blokhutten, tuinhout, veranda’s, wellness, speeltoestellen, tuinmeubelen, montagemateriaal en plaatmateriaal. Uiteraard hebben wij op ons showterrein in Lelystad niet het gehele assortiment op voorraad maar alles is snel te leveren.

Ons terrein ziet er erg schoon en netjes uit, geen sigarettenpeuk op de grond en elke dag leggen we het hout in de stellingen weer recht, zodat de planken niet kunnen kromtrekken. Dit is onze manier van kwaliteit leveren. We ontvangen u graag op ons terrein in Lelystad waar u inspiratie kunt opdoen voor een betaalbaar buitenleven.

Kijk op uw gemak rond in ons blokhuttendorp, groot assortiment schuttingen, de nieuwste aluminium & houten veranda’s, tuinhekken, speeltoestellen, wellness producten en nog veel meer!”

Chris van Tulder