Wilt u een overkapping op maat?

Stel je eigen overkapping samen via onze maatwerkpagina en ontvang een offerte

Speciaal voor u geselecteerd

De goedkoopste terrasoverkappingen van Nederland! 
S’avonds net iets langer buiten blijven en in alle comfort genieten van een heerlijke lente- of nazomeravond. En dat alles tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Met een terrasoverkapping van HoutPlaza kunt u op ieder moment van de dag vier seizoenen lang genieten van het buitenleven.

Onze terrasoverkappingen verbinden uw tuin met de woonkamer en geven meerwaarde aan uw woning en leefgenot. De terrasoverkappingen van HoutPlaza bieden u bescherming en zijn tevens goed te gebruiken als carport. Onze veranda’s kunnen in verschillende uitvoeringen worden geleverd. Standaard maatvoering, maar ook maatwerk behoort tot de mogelijkheden. Zo is er voor elk type woning een terrasoverkapping te plaatsen.

HoutPlaza heeft verschillende standaard terrasoverkappingen, maar ook exclusieve terrasoverkappingen die speciaal voor u op maat worden gemaakt. U kunt als klant kiezen uit meerdere modellen. Onze terrasoverkappingen zijn onderscheidend in prijs en kwaliteit. De Avina terrasoverkappingen hebben een hoge stevigheid en stabiliteit en gaan jaren lang mee.

U kunt kiezen uit vele uitbreidingsopties om uw terrasoverkapping verder ui te breiden. U kunt kiezen voor verlichting zodat u s’avonds ook gebruik kunt maken van uw terrasoverkapping . Mooie opties voor uw terrasoverkapping zijn een zonwering, een extra glaswand en of ritzscreens. Deze opties maken uw terrasoverkapping nog aangenamer.

Voor de lichtdoorlatende beglazing gebruiken wij polycarbonaat platen in de kleur helder of opaal. De kleur van de beglazing bepaald de lichttransmissie en de mate van zonwering. De platen zijn Uv-bestendig en vrijwel onbreekbaar. Vanwege de grote stijfheid en het lichte materiaal is polycarbonaat uitermate geschikt als beglazingsplaat op uw terrasoverkapping.

De terrasoverkappingen zijn leverbaar in standaard afmetingen in een vrijstaande of muuraanbouw uitvoering. Maatwerk behoort ook tot de mogelijkheden, zodat deze terrasoverkapping geschikt is voor iedere toepassing en situatie.

 - terrasoverkapping-informatie-alles-voor-uw-veranda-bij-houtplaza.jpg

Onderhoud en reinigingsadvies:

  • Vanwege duurzame materialen en hoge lakkwaliteit heeft uw terrasoverkapping geen nabehandeling nodig. Dit maakt uw terrasoverkapping onderhoudsvriendelijk
  • Voor een langere levensduur en mooie uitstraling is het van belang om periodiek de terrasoverkapping schoon te maken met lauwwarm water en zeepsop. Gebruik een zachte borstel of spons
  • Voorspoelen en naspoelen met veel water en tot slot eventueel afnemen met een zachte doek.
  • Gebruik geen harde borstel, scherpe voorwerpen en/of isopropanol, schuurmiddel of oplosmiddel op de platen.
  • Het gebruik van een hogedrukspuit met matige druk is toegestaan. Spuit van boven naar beneden en niet direct op de kitranden en onder de afdichtrubbers.
  • Bij een voldoende stevige onderconstructie vsn uw terrasoverkapping kunt u over de overkapping heen lopen, mits u eerst een plank of plaat over de profielen legt. Loop of rust nooit rechtstreeks op de platen. Verwijder overtollige sneeuw bij langdurige of hevige sneeuwval.