Wilt u een blokhut op maat?

Stel je eigen blokhut samen via onze maatwerkpagina en ontvang een offerte

Speciaal voor u geselecteerd

Tuinhhuis kopen? Er is keuze uit ruim 600 verschillende tuinhuisjes. Aangebouwd tegen uw huis of juist los in de tuin. Met een kleine veranda en of met openslaande dubbele deuren. De mogelijkheden zijn enorm. En natuurlijk is maatwerk ook mogelijk. Op die manier kunt u een tuinhuis kopen die voldoet aan al uw wensen en die wat betreft de vorm of de indeling past bij het gebruik.

Wij hebben een grote en lange ervaring en kunnen u met raad en daad bijstaan zodat u de juiste keuze maakt.

U kunt hier bij ons het mooie tuinhuis kopen waar u van droomt en dat voor een goede prijs!

De tuinhuisjes die wij u kunnen bieden zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en gaan een leven lang mee. Het tuinhuis kan gebeitst worden of in een vrolijke kleur (of kleuren) gelakt. Uiteraard kunnen wij u de juiste materialen leveren.
U kunt een modern of juist klassiek tuinhuis kopen. En heeft u al eens gedacht aan een hoekopstelling of een overkapping aan de zijkant van uw tuinhuisje, zodat u het haardhout er kunt stapelen en laten drogen.

Een tuinhuis kopen voor een speciaal doel

Een goed gekozen tuinhuis betekent een absolute meerwaarde van uw woning.
U kunt een tuinhuis kopen om extra leefruimte te creëren, zoals bijvoorbeeld een extra logeerkamer. Maar ook om uw hobby’s in uit te oefenen. Een ruime knutselruimte met al het gereedschap op de juiste plaats of om aan uw motor of fiets te sleutelen, een atelier ruimte of juist een rommelhok. Voor al die zaken die u niet meer gebruikt, maar toch niet weg wilt doen. U creëert meer leefruimte zonder verbouwingen en rommel in huis.

Neem een kijkje in onze webwinkel. U zult versteld staan van de mogelijkheden en de diversiteit aan materialen. De prijs kwaliteit verhouding is zeer goed. Wanneer u vragen heeft, kunt u die online stellen. Onze medewerkers staat tot uw beschikking om u te adviseren of verder te helpen om een goede keuze te kunnen maken.
In Lelystad hebben wij een buitenterrein van ruim 4500 m2 waar wij veel opstellingen hebben staan. U kunt daar kennis maken met onze grote assortiment aan buitenproducten. Wij hebben alles voor uw tuin en natuurlijk kunt u daar het tuinhuis kopen waar u altijd al van hebt gedroomd.
Onze medewerkers zijn intern door ons opgeleid en kunnen u uitstekend verder helpen.

Naast een goede prijs kwaliteit verhouding leveren wij u een uitstekende service!

 - tuinhuis-kopen-bij-de-voordeligste-blokhut-specialist-van-nederland-blokhut-biddinghuizen.jpg

Tuinhuis kopen met alles erop en eraan

Onze showroom staat ook in Lelystad. Ruim 600 m2 met een groot assortiment aan tuin- en buitenverlichting, tuinhout, onderhoudsproducten en nog veel meer.
Gebruik goed hang- en sluitwerk om uw spullen veilig weg te bergen. Uiteraard hebben wij dat ook in de collectie.

U kunt uw tuinhuis kopen en meteen meenemen voor zover het model standaard is en op voorraad, maar wij kunnen de materialen ook bij u afleveren. En wanneer u handig bent, kunt u het tuinhuis kopen en zelf in elkaar zetten. Maar natuurlijk kunt u ook wat dat betreft bij ons terecht. Wij hebben de beschikking over een ploeg vakmensen die het tuinhuisje graag voor u monteren.