Wilt u een overkapping op maat?

Stel je eigen overkapping samen via onze maatwerkpagina en ontvang een offerte

Speciaal voor u geselecteerd

Een veranda kopen voor uw tuin is een mooie aanwinst voor bijvoorbeeld in uw tuin. Gaat u voor een natuurlijke look? Dan kiest u voor een houten veranda. Of gaat u meer voor de moderne, chique look? Dan heeft u zelfs nog de keuze uit een glazen of aluminium veranda. Stelt u eens voor dat u ’s ochtends van uw ontbijt geniet op uw veranda die als overgang dient van tuin tot huis, met de zon die heerlijk door het dak van de veranda schijnt.

Zomeravonden kunt u langer doorbrengen onder uw veranda met een goed boek en een glaasje wijn. Een veranda biedt u de nodige extra bescherming tegen de wind en regen. Een veranda heeft niet alleen voordelen voor in de zomer, maar biedt u ook de mogelijk om uw tuinmeubels te beschermen tijdens strenge winters door ze op te bergen onder uw veranda. Zo kunt u uw veranda dus ook gebruiken om uw spullen onder te schuilen zoals uw auto. Het aantal voordelen van een veranda kopen loopt dus op, waar wacht u nog op!

De goedkoopste en mooiste veranda's voor iedereen die wil genieten van het buitenleven!

Een veranda kopen doet u bij HoutPlaza omdat wij kwaliteit aanbieden tegen de laagste prijs. Al jarenlang is HoutPlaza de goedkoopste leverancier in de Benelux van onder andere veranda’s. Bovendien zijn al onze veranda systemen gecertificeerd met een CE keurmerk.

Een veranda kopen bij HoutPlaza geeft u een brede keuze:

Als u een veranda kopen wilt, dan moet u uiteraard eerst bedenken wat voor veranda u wilt. Wij bieden u de keuze uit een glazen, aluminium of houten veranda (lariks/douglas hout). Onze veranda systemen zijn automatisch al voorzien van hoogwaardige 16mm opaal of helder polycarbonaatplaten, ongeacht wat voor soort veranda.

U kunt er ook voor kiezen om veranda’s permanent dicht te maken met behulp van schuifwanden en schuifpuien, zodat u zelf de keuze kunt maken of u wilt genieten van een fris windje of niet.

 - veranda-kopen-alles-voor-uw-veranda-bij-houtplaza.jpg

Een veranda kopen op maatwerk:

Standaard maten worden aangeboden op de site, maar uiteraard is het ook mogelijk bij HoutPlaza om een veranda op maatwerk te bestellen. Voor een veranda kopen op maatwerk dient u contact met ons op te nemen en zullen wij ervoor zorgen dat wij er samen uit kunnen komen.

Houdt u er alstublieft rekening mee dat u met bepaalde zaken rekening moet houden als u een veranda kopen wilt, ongeacht wat voor veranda u wilt kopen. Elk verandasysteem heeft een stevige fundering nodig als basis. Ook vraagt elk soort veranda om bepaalde, bijbehorende onderhoudsmaatregelen die noodzakelijk zijn zodat u er langer van kunt genieten.

Neemt u eens een kijkje bij onze winkel in Lelystad waar u ideeën op kunt doen bij onze showroom of kijkt u gerust eens rond op ons actueel aanbod op onze site. Een veranda kopen kunt u het beste doen bij HoutPlaza!